Iklan Nuffnang

Iklan

geniee

adsense

mobile adsense ads

Holiday






























http://aziejaya.blogspot.my/2015/05/chennai-kami-datang.html
 
http://aziejaya.blogspot.my/2015/12/korea-tidak-pernah-ada-dalam-senarai.html
 
http://aziejaya.blogspot.my/2016/03/paris-day-1-alhamdulillah-paris-lagi.html
 
http://aziejaya.blogspot.my/2016/03/london-day-1-new-bond-street-dan-harrods.html


22 ulasan:

  1. Bestnya Puan Azie p holiday....saya sgt suka baca blog puan Azie terutama pasal resepi masakan sbb saya tak lah pandai masak sgt....saya nak follow Puan Azie....harap harap puan Azie pun sudi follow saya....TQVM.

    BalasPadam
    Balasan
    1. AS SALAM...SAYA SUKE BACA BLOG PUAN..TERUTAMA RESEPUI MASAKAN..LG PULA SAYA ORG KELANTAN...HOPE PUAN DPT FOLLOW SAYA JUGE

      Padam
    2. ttp://teksiair.blogspot.com/2017/02/semporn-aku-datang-2017-murah-dan-dekat.html

      Padam
  2. Salam Kak Azie,suka saya tgk blog akak ni..mcm2 yg saya dapat..
    salam perkenalan dr saya,blogger yg baru berjinak2..hehe..

    www.miyamimayuko.blogspot.com

    BalasPadam
  3. Sy skrg baru masak ... bile daa ank ramai ... hehehe. Sy daa banyak masak follow resepi kak azie .. nasi kerabu, memang mavelos laaaa

    BalasPadam
  4. assalam. salam prkenalan. saya nor, saya suka baca blog Azie.. saya mohon izin ya..saya follow dan copy paste resepi Azie.

    BalasPadam
  5. Assalam..k. azie..salam perkenalan dari saya zura..saya tertarik dgn setiap kata2 dalam blog akak...lebih2 lg term masakan..izinkan saya follow setiap resepi akak..

    BalasPadam
  6. bestnya.. May Allah bless you n ur fmily always, Puan Azie

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum Puan Azie.....saya tak pandai masak, beberapa kali cuba tapi sering gagal menjadikan saya kurang gemar memasak.....tapi bila saya baca blog Puan amat teruja rasanya. Amat menarik penulisan Puan. Insyallah weekend ni saya akan cuba satu resipi :) Terima kasih Puan :)

    BalasPadam
  8. Assalam auntie azie.....saya dah mencuba resepi kek pisang auntie...sekali buat terus menjadi..kini blog auntie mnjadi rujukan klau saya nak memasak sesuatu ...semoga Allah memberi kebahagian kpda untie sekeluarga hinnga ke
    jannah.....
    wawa...









    BalasPadam
  9. Assalamualaikum wbt
    salam perkenalan kak azie

    wah best blog kakak azie nie

    bnyk saya belajar pasal masakan terutamanya

    semoga terjalin ukhwah antara kita kak azie

    BalasPadam
  10. kak saya berbangsa india,saya suka tengok blog akak sbb banyak resepi yng blh buat rujukan.tq kak luv u kak

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum akak. Sy bru prtma kli singgah kt blog akak. Trgerak plak hti nk try resepi kuih bkar. Anak asyik suruh sy buat kuih tp sy xpndai mne msak. Tp tu r nk kne blajr jgk kn. Dh memg tmpt org pmpuan kt dapur. Sy hrap sy dpt bljr sesuatu drpd akak n thanks utk prkongsian ilmu. -yana

    BalasPadam
  12. Keep it up akak. Sy nk try resepi kuih bkar. Terliur plak. Hehe

    BalasPadam
  13. Saya memang suka sgt dengan blog Puan Azie. Resepi mudah dan senang follow. Yg penting sedap 😊 Sy start follow 3tahun lepas masa memula study kat Denmark. Duk obersi mn nk cari makanan kita kan. Start from that saya jatuh hati dgn blog ni. Kalo kawan2 oversea tanya and mntak resepi, sy jawab Azie Kitchen je.. terus bagi link... Semoga Puan Azie dimurahkan rezeki.. terima kasih untuk resepi2 sedap dan percuma :). -Sue, Copenhagen-

    BalasPadam
  14. salam kak azi, bila nak balik kelantan

    BalasPadam
  15. hai Assamualikum disini saya nak tumpangkan iklan ini untuk maklumat berguna pada kita semua.

    Klick This for.
    The Excellants Holiday In Semporna.

    ttp://teksiair.blogspot.com/2017/02/semporn-aku-datang-2017-murah-dan-dekat.html

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi komen. Ianya sangat dihargai.
Sekiranya anda telah mencuba resepi di sini, sudi kiranya dapat memberikan link entri untuk rujukan pembaca lain.

Kepada non blogger yang tiada akaun, sudilah menulis nama atau nama ringkas di bawah komen anda. Tak mesra lah nak panggil Cik/Puan Anonymous, kan.

Geniee mobile ads